Laatste wil en testament

De Last Will and Testament is een richtlijn over hoe u wilt dat uw nalatenschap wordt behandeld. Het testament en testament benoemt een executeur om uw zaken af ​​te handelen en uw activa te verdelen onder de begunstigden die u in uw testament hebt genoemd.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw landgoed volgens uw wensen wordt behandeld?

Een onjuiste voorbereiding leidt er vaak toe dat het landgoed niet wordt behandeld volgens de wensen die in het testament zijn uiteengezet. Dit kan verschillende oorzaken hebben, waaronder:

  1. Het formulier is niet specifiek voor de staat
  2. Het formulier is niet up-to-date met de huidige staatswetten.
  3. De vorm is niet specifiek genoeg om ruimte te laten voor veel verschillende interpretaties.

Elke laatste die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, resulteert niet alleen in het niet uitvoeren van de wensen in de vorm, maar ook in een kostbare en langdurige juridische strijd tussen de begunstigden. Bovendien zal het hebben van een goede leest leiden tot een meer vriendschappelijke relatie tussen de begunstigden, omdat alles duidelijk is beschreven.

Wat is de meest kosteneffectieve beschikbare optie?

Het internet heeft de manier veranderd waarop we veel dingen doen. Wettelijke documenten zijn geen uitzondering. Hetzelfde standaardformulier dat door een advocaat wordt gebruikt, is online verkrijgbaar voor een fractie van de prijs. Het formulier kan online worden gekocht, gedownload, bewerkt en afgedrukt.

Wat zijn de belangrijkste tips voor het voltooien van een testament en testament?

  1. Vernietig alle kopieën van oude en eerdere testamenten die u eerder hebt uitgevoerd.
  2. Geef ten minste nominale geschenken aan al uw kinderen. Als je niets voor hen achterlaat, zou een rechter op een later tijdstip kunnen bepalen dat je dit bent vergeten, mocht een van hen je Wil betwisten. Zelfs een geschenk van $ 1 aan het kind dat u “weglaat” is voldoende.
  3. Kies geschikte getuigen. Alle staten vereisen twee getuigen, met uitzondering van Vermont. Het wordt echter sterk aanbevolen dat u drie getuigen uw testament laat ondertekenen in het geval dat een getuige sterft of naar een andere staat verhuist. Uw partner of kinderen mogen niet als getuigen dienen. Uw getuigen moeten minstens 18 jaar oud zijn en mogen geen begunstigde zijn van uw testament.
  4. Kies een geschikte uitvoerder en een alternatieve uitvoerder. Idealiter moeten deze personen in dezelfde staat verblijven. Anders zou het kostbaar zijn voor uw uitvoerder om heen en weer te reizen om uw nalatenschap te beheren.